Wagyu , zo lekker !

Wagyu, Japans rundvlees, is een product dat vooral door vleesliefhebbers wordt gewaardeerd. 
"Uitzonderlijk vlees", zouden sommigen zeggen. Het rundvlees is graangevoerd, in een beschermde
en sterk gereguleerde omgeving. De Wagyu is erg gemarmerd, erg mals. Wij bieden in ons etablissement een verscheidenheid aan Wagyu,
Japanse maar ook Australische. Het vleesmenu van de Wereld wordt volgens 'aankomsten' aangevuld.
De Italiaanse Chianina is erg populair bij restaurantklanten,
net als de Spaanse Rubia Gallega.

Vlees MasterClass

Regelmatig bieden wij een vleesproeverij aan in de vorm van een Masterclass. 
Het doel is dat gasten de verschillende uitzonderlijke vleeswaren
die op onze menukaart worden aangeboden, kunnen proeven en vergelijken.
Koken en commentaar worden verzorgd door de chef-kok van de Van der Valk Charleroi Airport, Lorenzo Conti. Dit type activiteit kan worden gepland als onderdeel van een incentive
of tijdens een ontmoeting met vrienden.
Neem contact op met onze verkoopafdeling om uw evenement te organiseren
(sales@hotelcharleroiairport.be) 🎥 Video: https://www.youtube.com/watch?v=8Zo5ER6qAR8
(World Meat MasterClass gepresenteerd door Lorenzo Conti
en sommelier Eric Boschman).