Hotel Charleroi Airport

Kamer boeken bij Hotel Charleroi Airport

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit 9756 betrouwbare beoordelingen
Hotel en restaurant

Culinair genieten

Hotel en restaurant

We beschikken over een à la carte restaurant waar u samen met uw vrienden en/of familie u kunt laten verrassen door de menukaart. Met de smakelijke gerechten op de kaart en een groot aanbod aan vis- en vleesgerechten zit er voor iedereen wel iets tussen.

Geopend van 11:30 tot 22:00 uur.

Slapen bij Hotel Charleroi

Overnachten

Slapen bij Hotel Charleroi

Van der Valk Hotel Charleroi beschikt over verschillende kamers waar u heerlijk de nacht door kunt brengen. Onze Premium en Superior kamers zijn perfect voor een overnachting met twee personen. Wilt u een grotere kamer? Ga dan voor een suite of onze La Villa, waar tot 10 personen in kunnen verblijven!

Overnachten in luxe

Luxe suites

Overnachten in luxe

Toe aan wat meer luxe? Bij Van der Valk Hotel Charleroi Airport hebben wij verschillende suites tot uw beschikking. Kom volledig tot rust in de Wellness Suite, inclusief sauna en bubbelbad! De suites hebben alle faciliteiten die u nodig heeft.

Zalen & receptie

Zalen

Zalen & receptie

Een seminarruimte, een vergaderruimte of een receptieruimte nodig? Hotel Charleroi Airport beschikt over 13 goed uitgeruste zalen. Te combineren met verschillende diensten en faciliteiten om uw vergaderingen en banketten van 2 tot 800 personen in de beste omstandigheden te organiseren!

Volledig verzorgde arrangementen

Deals

Volledig verzorgde arrangementen

Wij hebben verschillende compleet verzorgde arrangementen die uw verblijf onvergetelijk maken. Denk aan een overnachting inclusief culinair ontbijt en diner, een Indoor Skydiving Experience of een Gezinsarrangement. U hoeft enkel nog te genieten!

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, deal, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Ons hotel is een Green Key partner, wat betekent dat ons hotel zich inzet voor een continue en vooruitstrevende benadering van duurzaam toerisme.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten