Laten we samen uw ceremonie plannen!

Bekend en erkend in de organisatie van evenementen binnen ons etablissement, zijn wij bij uitstek uw partner voor de mooiste dag van uw leven!

Weet je niet waar je moet beginnen? Onze teams geven u advies en begeleiden u tijdens uw hele project om uw bruiloft onvergetelijk te maken.

Voor deze uitzonderlijke dag is alles mogelijk en toegankelijk! Aarzel niet om ons te vertellen wat u wilt, wij zullen aan al uw verwachtingen voldoen. Van het menu tot de privatisering van de voorzieningen of de ontvangst van uw gasten, wij maken van uw bruiloft een unieke en uitzonderlijke gebeurtenis.

Ons 4-sterrenhotel biedt een ruime keuze aan kamers om uw gasten onder de beste omstandigheden te ontvangen, en biedt u ook de mogelijkheid om in onze prestige kamers te verblijven.

Vraag om advies

Catering

Onze traiteurdienst streeft naar culinaire uitmuntendheid en biedt u een service op maat die voldoet aan uw wensen en budget! Onze teams zullen aan al uw verwachtingen voldoen met een verscheidenheid aan formules: stadaard of à la carte, koude en warme buffetten of bediening aan tafel.


Onze chef ontfermt zich over u, begeleidt u en volgt u van A tot Z tijdens het hele proces van de keuze van de culinaire aspecten.


Wij bieden een basisuitrusting aan die noodzakelijk is voor het goede verloop van de traiteurdienst voor uw huwelijk: hoge tafels, ronde tafels, tafelkleden, stoelen aangepast aan de plaats van ontvangst, stoffen servetten, borden in verschillende vormen, bestek, kaarsen, zout en peper, champagneglazen, wijnglazen, waterglazen, longdrinks, koffie- en theeserviezen, bekkens, ijs en ijsblokjes, dienbladen, leien, en nog veel meer...

De expertise van Van der Valk

In de loop der jaren heeft Hotel Charleroi Airport van de firma Van der Valk haar zakelijke gastennetwerk kunnen uitbreiden dankzij talrijke troeven!

  • Onze ervaring: wij kennen de behoeften van professionals en weten hoe wij daaraan moeten voldoen.
  • Flexibiliteit: ons team staat altijd klaar om een oplossing te vinden voor uw probleem, wat het ook mag zijn.
  • Veelzijdigheid: wij zijn de enigen die zalen- en materiaalverhuur aanbieden, maar ook catering en overnachting in een 4-sterrenhotel!
  • Gemakkelijk bereikbaar: Ideaal gelegen in Gosselies, vlakbij de A54 en de E42. Hierdoor verliest u geen tijd meer in files of stadscentra. We beschikken ook over een privé-parkeerplaats.

Heeft u een vraag of wilt u reserveren? Aarzel niet om ons te contacteren! Ontdek ook onze verhuurmogelijkheden voor uw huwelijk of een receptie.