Meetings & Events

Vergaderen

Op zoek naar een vergader-, conferentie- of seminarzaal of een zaal voor een bedrijfs- of privé-evenement in de streek van Charleroi? Hotel Charleroi Airport beschikt over 13 goed uitgeruste zalen, variërend van 36 m² tot 800 m². Te combineren met verschillende diensten en faciliteiten om uw vergaderingen en banketten van 2 tot 800 personen in de beste omstandigheden te organiseren!

Een bedrijfsvergadering, een seminar, een conferentie of een presentatie organiseren in Charleroi? Van der Valk Hotel Charleroi Airport biedt verschillende moderne, volledig uitgeruste en moduleerbare ruimtes naargelang uw behoeften!

Wenst u een receptie, een verjaardag, een doopsel, een communie of een ander privé-evenement te organiseren? Hotel Charleroi Airport biedt verschillende diensten aan om van uw evenement een echt succes te maken! Onze luxueuze zalen zijn te huur om uw gasten in een aangename sfeer te ontvangen.

Vier de liefde!

Trouwen

Vier de liefde!

Bekend en erkend in de organisatie van evenementen binnen ons etablissement, zijn wij bij uitstek uw partner voor de mooiste dag van uw leven! Weet je niet waar je moet beginnen? Onze teams geven u advies en begeleiden u tijdens uw hele project om uw bruiloft onvergetelijk te maken.