Ontdek ons Lunchbuffet, een onbeperkte formule, met een ruime keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten/koude gerechten en hun desserts (inclusief water, koffie en thee) van maandag tot vrijdag, van 12.00 uur tot 14.00 uur (exclusief schoolvakantieperiodes) voor de prijs 25€ per persoon.

Vanaf
€ 25,00

Sinds de lancering afgelopen oktober van het Valk Butcher concept bieden wij wekelijks een grote variatie van vlees aan in ons restaurant. Wagyu de Kagoshima, Simmental, Rioplantense, Montbéliarde, enz... Koken in een Josper-oven staat garant voor onberispelijk grillen.

Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Ontdek ons legendarische onbeperkte ontbijtbuffet om de dag te beginnen en nieuwe energie op te doen!

Huisgemaakt gebak, ter plaatse gebakken brood, vers fruit, vleeswaren, zalm, lokale kazen, scharreleieren, yoghurt, ontbijtgranen, pannenkoeken, wafels en omeletten die direct worden gekookt, .... Een echt klein feest.

Restaurant

Onze brasserie

Ons restaurant, open voor iedereen, verwelkomt u van maandag tot zondag van 11.30 tot 22 uur (non-stop koken).

Of het nu gaat om een snelle lunchpauze, genieten van een drankje in een ontspannen sfeer met een van onze tapasplanken of genieten van een heerlijk diner vergezeld van de beste wijnen... Wij zijn de ideale plek om op elk moment te ontspannen!

Ontdek ook onze prestigieuze selectie van vleeswaren uit de hele wereld: Rubia Gallega, Japanse en Australische Wagyu, Chianina, enz...

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten