Recepties, banketten & vieringen

Wenst u een receptie, een verjaardag, een doopsel, een communie of een ander privé-evenement te organiseren? Hotel Charleroi Airport biedt verschillende diensten aan om van uw evenement een echt succes te maken! Onze luxueuze zalen zijn te huur om uw gasten in een aangename sfeer te ontvangen.

Aarzel niet om met ons uw visie van de ideale dag te delen: wij gaan de uitdaging aan! Menu-aanpassingen, wijnkeuzes, tafelschikkingen, zaalcapaciteiten en bedieningstijden zijn variabelen waar wij graag mee spelen.

Van een intiem diner tot een gepersonaliseerde receptie, wij bieden een service op maat van uw wensen! Onze chef biedt verschillende formules aan, standaard of à la carte: van cocktaildiners tot walking dinners, van zittende diners tot koude/warme buffetten en banketten. Wij kunnen aan al uw verwachtingen voldoen volgens uw budget.

Ons team staat iedere dag van de week tot uw beschikking om onze installaties te tonen of om, samen met u, een gepersonaliseerd en begroot project op te stellen.

Bekijk onze zalen Contacteer ons  

Banket formule

Indien u meer dan 35 personen uitnodigt, nodigen wij u uit te kiezen voor onze traiteur die het buffet of de bediening van de gerechten, alsook de dranken voor zijn rekening neemt.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een prijsofferte op maat van uw behoeften. Volgens onze voorwaarden moet de betaling voor een privé-evenement ten laatste op de dag van het banket worden uitgevoerd.

Een huwelijk te organiseren?

De expertise van Van der Valk

In de loop der jaren heeft Hotel Charleroi Airport van de firma Van der Valk haar zakelijke gastennetwerk kunnen uitbreiden dankzij talrijke troeven!

  • Onze ervaring: wij kennen de behoeften van professionals en weten hoe wij daaraan moeten voldoen.
  • Flexibiliteit: ons team staat altijd klaar om een oplossing te vinden voor uw probleem, wat het ook mag zijn.
  • Veelzijdigheid: wij zijn de enigen die zalen- en materiaalverhuur aanbieden, maar ook catering en overnachting in een 4-sterrenhotel!
  • Gemakkelijk bereikbaar: Ideaal gelegen in Gosselies, vlakbij de A54 en de E42. Hierdoor verliest u geen tijd meer in files of stadscentra. We beschikken ook over een privé-parkeerplaats.

Heeft u een vraag of wilt u reserveren? Aarzel niet om ons te contacteren! Ontdek ook onze verhuurmogelijkheden voor uw huwelijk of een receptie.