Vergadering & seminars

Een bedrijfsvergadering, een seminar, een conferentie of een presentatie organiseren in Charleroi? Van der Valk Hotel Charleroi Airport biedt verschillende moderne, volledig uitgeruste en moduleerbare ruimtes naargelang uw behoeften!

Onze teams zullen aan al uw behoeften voldoen. Wij bieden u meerdere cateringopties, van ontbijtpauzes tot middaglunches of het prestigieuze avondmaal dat aan tafel wordt geserveerd; grote zaalcapaciteiten en -indelingen; complete en moderne apparatuur; ondersteunende diensten en, indien nodig, zeer gespecialiseerde technische partners. Allemaal sleutels om aan uw meest uiteenlopende eisen te voldoen!

Ideaal gelegen op het kruispunt van belangrijke wegen, vlakbij de luchthaven Brussel Zuid Charleroi en met ruime perkeergelegenheid, biedt ons hotel u een interessante plaats voor de organisatie van uw volgende vergadering of seminarie.

Ontdek onze zalen Contacteer ons

Bedrijfsvergadering

Heeft u een zakelijke bijeenkomst te organiseren met partners, klanten of medewerkers?

Hotel Charleroi Airport, dat sinds de opening in 2005 gespecialiseerd is in diensten voor professionals, heeft een speciaal vergaderarrangement samengesteld waarmee u één van de vergaderzalen (Garros, Martin of Valk) kunt huren. Deze zalen kunnen maximaal 18 personen ontvangen voor maximaal 4 uur tegen de prijs van 24 per persoon. Verfrissende dranken, koffie en basismaterialen zijn eveneens inbegrepen.

Extra materiaal tegen een meerprijs:
- Flipchat (stiften en papier) - Lessenaar - Projectiescherm - Vaste of draadloze handheld microfoon - Beamer met projectiescherm - Podium - Vertaalcabine - Audioversterker voor projector

Zakenontbijt

Is uw vergadering gepland in de voormiddag en wilt u er een gezellige sfeer aan geven? Kies voor onze optie Business Breakfast!

In de zaal van uw keuze en gedurende maximaal 3 uur wordt een ontbijt klaargemaakt en geserveerd met gebak, vers fruit, koffie en fruitsap.

Voor een minder formele vergadering is ons continentaal ontbijtbuffet ook beschikbaar in onze brasserie.

Voor de lunch kunt u onze Business Lunch optie overwegen, waarmee u toegang krijgt tot ons all-you-can-eat buffet voor uw zakelijke maaltijd.

Seminars

Om aan uw aanvraag voor het huren van een seminarruimte te voldoen, biedt Charleroi Airport Hotel u de keuze tussen twee formules:

De formule van één dag (8 uur) voor minimaal 15 personen:

  • Uitrusting: Bureauset, schrijfblok, pennen, whiteboard, mints
  • Multimedia: Scherm, overheadprojector, flipchart
  • Water (p.p) : fles plat water (30cl) en fles bruisend water (30cl)
  • Ontvangst met koffie + cake
  • Koffiepauze in de ochtend (koffie, vruchtensap, water)
  • Koffiepauze in de namiddag
  • Lunch (met water op tafel): de formule Sandwiches, de formule Business Lunch of de formule 3 gangen menu van de dag

Deze formule van €49,90 per persoon omvat het basismateriaal en de schoonmaak, behalve de huur van de zaal. Indien u onze hotelkamers wenst te reserveren, dient de prijs van deze kamers aan het bedrag van het arrangement toegevoegd te worden.

A la carte:
Vraag een gepersonaliseerde offerte aan volgens uw voorkeuren voor de configuratie van de zaal en de nodige uitrusting.

Voor beide formules vragen wij een creditcardnummer als garantie van de reservatie.

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!